Søk i denne bloggen

onsdag 29. februar 2012

Karius og Baktus

Jeg er glad i å strikke, men montering er litt kjedelig synes jeg. Pynting er enda verre... Jaja, jeg strikket, tovet (litt for lite) og monterte Karius og Baktus i april  for snart ett år siden (!) men ansiktene var det verre med...De skulle nemlig nålefiltes og det har jeg aldri gjort før og da var jeg redd for å ødeleggge ansiktsuttrykkene. I det siste har vi lest om Karius og Baktus på senga for lillemann, og da vi i tillegg snakket om å gjøre noe ut av Karius og Baktus på jobben idag fikk jeg tatt meg sammen og gjort dem ferdige. Jeg må bare si nok en gang at jeg ALDRI har nålefiltet før!

Oppskrift: kjøpes her
Garn: Viking naturgarn
Pinner: nr.7Her er de ansiktsløse tann-trollene

Jeg kjøpte nålefilte utstyr på Søstrene Grene til ca 12 kr. Første munnen tegnet jeg en mal som jeg stakk rundt fordi jeg ikke turte å gjøre det rett på arbeidet. Denne havnet på "han røde". Litt tøffere etter første mann så da nålefiltet jeg rett på "han svarte". Han synes jeg faktisk fikk et bedre uttrykk. Men han hadde enklere øyne.Her er vi ferdig med ansikt og knapper!
Strammet dem litt mer rundt halsen også for å få en penere fasong.2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Kjempefine🥰 er det mulig å få kjøpe oppskrift av deg?. Har søkt på alt av karius og baktus, men finner ikke oppskrifta noen plasser

    SvarSlett