Søk i denne bloggen

lørdag 7. januar 2012

"Hekle-skole" Bestemor-ruter

Det første jeg lærte å hekle var Bestemor-ruter. Og det anbefaler jeg alle å prøve seg på ;-)

Hadde egentlig tenkt til å forklare hvordan jeg hekler bestemor-ruter, men Fru Mæla har så fin oppskrift at dere bør klikke dere inn på den ;-)

Du trenger restegarn og heklenål 3,5 eller 4


Nå har jeg hentet frem et teppe som mamma og jeg heklet i ca '97/'98. Vi heklet kun av restegarn nål 3,5 tror jeg evt 4., det eneste vi kjøpte mer av var det sorte. Jeg synes jeg husket at vi heklet 166 ruter, men etter det jeg kan telle nå er det 306!!! Så det var litt av en jobb! Den gangen ble jeg så lei da jeg sydde sammen (sydde en lapp på vranga) at jeg la det bort et år før jeg sydde det ferdig... Synes igrunn det er altfor fint til å gjemme bort i en bod, så nå har jeg tatt det frem igjen. Vi valgte å ha hvitt i midten og sort ytterst. Jeg synes det er penest at den ytterste fargen er lik, men det er smak og behag. I tillegg heklet vi slik at rutene er tilnærmet helt like på skrå. Litt vanskelig å ta nærbilder uten å få gjenskinn med det hvite i midten.

Mener det er ca 17*18 ruter


På de gule og lilla hadde vi ikke nok lilla, så det ble annenhver lys og mørk lillaa. Kanskje det kan pynte opp en vanlig svart stol?

4 kommentarer:

 1. Da har jeg startet :)

  http://sirislchf.blogspot.no/2012/07/bestemorrutehekleteppe-oppstart.html

  SvarSlett
 2. Jeg fant visst ut av det :)

  http://sirislchf.blogspot.no/2014/01/godt-nytt-ar-alle.html

  SvarSlett
 3. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

  Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

  NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

  Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
  • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
  • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
  • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
  • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
  • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
  • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
  • Ingen skjulte gebyrer

  Hvordan man ansøger:
  Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
  Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

  SvarSlett